Solan's Blogg

Rally Monte CarloNytt fra Solan

Posted by Solan Renolen 2013-01-13 00:02:30

Blog image

Nå er det to år siden jeg sist fikk oppleve det, men i morgen tidlig begynner jeg på en litt tungvint måte på reisen ned til Monte Carlo og årets første WRC rally. Jeg starter fra Aalborg i morgen tidlig. Først kjører jeg til Frederikshav. Der tar jeg en ferje til Olso, for så å kjøre til Biri. Jeg skal ikke gå inn på resten av reiseruta, men den minner mye om Rally Monte Carlo i gamledager. Jeg kommer til å havne i Monte Carlo midt på dagen torsdag den 17. januar. Jeg gleder meg som en unge! det blir bare herlig.

smiley

Årets første blomstNytt fra Solan

Posted by Solan Renolen 2013-01-07 14:16:19

Blog image

Så langt har det vært en mild og behagelig vinter her i Aalborg. Riktig nok hadde vi litt snø i desember, men det var hurtig overstått.

I dag fikk jeg øye på denne lille pjusken utenfor døra mi. Det gleder meg alltid når jeg ser årets første blomst på plenen.

smiley

Hurra for Jan!Nytt fra Solan

Posted by Solan Renolen 2012-12-02 23:04:00

Blog image

Fredag fylte min beste venn, Jan, 60 år. Nå har vi feiret jubileet i flere dager. Jan, jeg ønsker deg til lykke med de neste 60, og jeg håper vi er like friske til å feire den dag du fyller 120. smiley

Mandelpoteter til julNytt fra Solan

Posted by Solan Renolen 2012-11-08 18:48:54

Blog image

I disse dager går trailerne, sent og tidlig, ut fra Friland gård med mandelpoteter. Dersom du velger mandelpoteter til julemiddagen er det store muligheter for at de kommer nettopp fra Friland. Jeg vet ikke eksakt hvor mange slike lass det blir, men det er mange.

smiley