Solan's Blogg

Solan's Blogg

Street Photography, Amsterdam

Nytt fra SolanPosted by Solan Renolen 2012-10-27 03:02:06
Denne uka har jeg vært en tur i Amsterdam sammen med bror min. Jeg har ikke vært i Amsterdam før. Det ble en merkelig opplevelse. Ikke slik at bror min og jeg ikke hadde det fint. Vi hygget oss riktig bra i mylderet.

Det som gjorde det til en merkelig opplevelse var at jeg ikke var forberedt på at byen var så trang. Med trang mener jeg at alt kom veldig tett på. Det var masser av fin arkitektur og gatene var trange med et mylder av mennesker. Dette gjorde at jeg måtte endre mine vaner innenfor street photography. Bildet over regner jeg ikke som street photography, men det kommer alltid til å minne meg om den eimen av cannabis som lå over byen.

Dette bildet regner jeg derimot som street photography. Jeg kommer alltid til å undres over hvem og hva hun er, hvordan lever hun, og hva synes hun om sitt eget liv. For ordens skyld, jeg tenker ikke på hun som er forrest i bilde. Jeg tenker på hun som bærer på en krokodille i plastikk.

Jeg er heller ikke i tvil om at dette bildet hører hjemme i kategorien street photography. Amsterdam er en by hvor det finnes utrolig mange sykler. Nederlenderne sykler lystig av sted, men enkelte ganger går det galt. Her har kjedet hoppet av, og syklisten snudde resolutt syklen på hodet og fikk kjedet på plass igjen.

Jeg reiser gjerne tilbake til Amsterdam, men jeg tro jeg foretrekker byen i små doser. To til tre dager med kamera i Amsterdam er nok i hver porsjon.

Takk bror, det var en kjempefin tur.

smiley

  • Comments(0)//solan.renolen.info/#post333